Menu

Reiki Cosmic Light cursus verdieping II en III

Reiki Cosmic Light (RCL) in afstemming met de Lord’s and Lady’s of Shamballa is een pad naar vrijheid en persoonlijke kracht. Voor een ieder die op zoek is naar verdieping en bewustzijn. Een verdere intensivering van wat jij onder spiritualiteit verstaat.

Reiki Cosmic Light is geen systeem dat je vertelt hoe je moet leven, healingen moet geven, hoe te zijn. Het erkent dat er voor ieder mens zijn eigen ontwikkelingsproces en unieke uitdrukkingsvorm bestaat.

Reiki Cosmic Light verdieping II bestaat uit losse (thema) dagen die je, naar gelang je belangstelling en tijd kunt volgen. De 4 dagen worden verspreid over het jaar gegeven. Daarbij kan je zelf kijken of je toe bent om de volgende bewuste stap te zetten in je ontwikkeling en nieuwe inwijdingen te ontvangen.

Reiki Cosmic Light verdieping III is een (voorlopig) afsluitend weekend voor die genen die basis module en een 4-tal losse dagen uit verdiepings II module gevolgd hebben. Het weekend kan je zien als een afsluiting maar ook weer als een nieuw begin, een stap verder in en op je eigen pad waar we steeds verder werken aan jouw bewustzijn.

Onderwerpen bij verdieping module's II en III

De onderwerpen die aanbod kunnen komen bij de verdieping module’s II en III zijn:

 • Energieoverdrachten
  Je krijgt precies die inwijdingen die voor jou van toepassing zijn. Er worden energieën door gegeven met zeer diverse frequenties
 • Jouw persoonlijke proces
 • Het reinigen van je totale systeem
  Zowel energetisch als fysiek. Zo schep je ruimte voor nieuwe kennis, inzichten, ervaringen en eigen wijsheid om zo meer en meer je pure zelf te worden.
 • Het ontdekken van je kwaliteiten
  Denk aan channelen, helderziend, horend, voelend, wetendheid, telepathie en het werken met je lichtlichaam.
 • werken met energieën in de vorm die voor joú past
  Bijvoorbeeld kristallen, symbolen, gidsen, etc.
We werken zowel in groepsverband als individueel.
© 2024 Sanu, Opleidingen voor Geneeswijzen Ontwikkeld door Infused