Menu

Massage Cursussen

Sanu biedt verschillende massagecursussen, voor beginners en gevorderden. De cursussen worden gegeven door An-Akh Zaldoc. In elke cursus wordt er veel aandacht besteed aan oefenen, waardoor je in de cursus zowel gever als ontvanger zal zijn.

Sanu biedt verschillende massagecursussen, voor beginners en gevorderden. De cursussen worden gegeven door An-Akh Zaldoc. In elke cursus wordt er veel aandacht besteed aan oefenen, waardoor je in de cursus zowel gever als ontvanger zal zijn.

De cursussen zijn geschikt voor iedereen die de andere op een goede en plezierige manier wil leren aanraken. Na een cursus massage bij Sanu kun je thuis aan de slag. Voor professionals kan een massagecursus van Sanu een toevoeging voor het eigen werk zijn.

Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende massagecursussen. De bijbehorende prijzen zijn inclusief reader. U dient nog wel zelf twee grote badlakens en massageolie mee te nemen. Daarbij is belangrijk dat u tijdens de cursusdagen gemakkelijk zittende kleding aan heeft.

Cursusoverzicht

Basiscursus Intuïtieve ontspanningsmassage


In deze cursus leer je hoe je anderen op een ontspannen manier kan masseren. In de cursus is er vooral aandacht voor de praktijk, wat betekent dat er tijdens de lessen veel geoefend wordt. De cursus gaat in op de verschillende manieren van aanraken. Er wordt tijdens de cursus gewerkt met de klassieke massagetechnieken zoals strijken en kneden. Daarnaast wordt er ook ingegaan op technieken uit de Dynamische, Ayurvedische, Reflexologische en Acupressuurmassage. Elke les staat in het teken van een ander lichaamsdeel.

Cursus Hawaiiaanse vierhanden massage


De Hawaiiaanse vierhanden massage wordt door tweetallen gegeven. De massage is een mix van verschillende massagetechnieken, waarbij aandacht is voor de dynamiek, het ritme en de ontspanning. Deze massage biedt ontspanning voor het hele lichaam. In de cursus van Sanu zal er veel aandacht zijn voor de samenwerking met de ander, want dit is een voorwaarde voor een goede massage.De Hawaiiaanse vierhanden massage vindt in overleg plaats op 2 dagdelen.

Cursus Ayurvedische massage

Deze vorm van masseren vindt zijn oorsprong in India en is al duizenden jaren oud. De massage zorgt voor reiniging, ontspanning, activatie, voeding en balans van het lichaam. De massage werkt zowel emotioneel als fysiek door.

De massage is geschikt voor mensen met diverse lichamelijke klachten, zoals rugpijn, nekpijn, reuma, fybromyalgie, RSI, migraine. Ook bij psychische klachten zoals stress of een burn-out kan een Ayurvedische massage verlichting bieden. Tijdens de cursus bij Sanu wordt de Zuid-Indiase vorm van de Ayurvedische massage gehanteerd.

De cursus Ayurvedische massage is verdeeld over 6 avonden.

Cursus Zwangerschapsmassage

Deze massage is geschikt voor aanstaande moeders en hun partner. Zwanger zijn is voor de meesten prachtig, maar het kan ook veel hinder opleveren. Het lichaam van de vrouw ondergaat grote veranderingen, die zijn weerslag kunnen hebben op lichaamsdelen zoals de rug, bekken, nek en schouders. Een massage kan hier verlichting in brengen. Bij Sanu leert u hoe het lichaam van een zwangere vrouw op een veilige en prettige manier kunt masseren. Daarnaast is een massage een unieke manier om contact te maken met de ongeborene.
© 2024 Sanu, Opleidingen voor Geneeswijzen Ontwikkeld door Infused