Menu

La Palma Week, ''X-Fit op La Palma!''

- Foto van La Palma

X-Fit op en in La Palma

Sinds 2016 gaan we naar La Palma om een inspirerende week neer te zetten. Dit doen we nu ook met een X-Fit week, een inspirerende week waarbij je ook fysiek wordt uitgedaagd. Dit doen we niet voor niks op la Palma een plek waar de energie erg fijn is er een mild klimaat is en waarbij we in een unieke combinatie van bezig en ontspannen kunnen zijn. Ook is er elke dag ruimte voor strand, zwembad, terrasje en rust. In deze week wordt je uitgedaagd om fysiek bezig te zijn en van daaruit rust te ervaren.

Grenzen en erkennen

Grenzen kennen en erkennen

Als je sportief bent aangelegd, graag buiten bent, van uitdaging houdt, dan is deze week er voor jou. We gaan naar mooie plekken en hebben soms pittige wandelingen voor de boeg. Het zijn op het eiland is alleen al een inspiratie. Je mag echter je eigen grenzen kennen er herkennen. De week is gericht op X-Fit zijn en zo nodig worden.

 

- Foto van 'Krachtcirkel'

Het eiland zelf is plus

Het eiland La Palma, haar natuur, het klimaat en de intens mooie plekken draagt bij aan een unieke kans waarmee je met jezelf in deze bewustwordingsweek kan laten gebeuren wat er mag zijn.

Wat voorop staat is jezelf, wat jij wil ervaren, wat jij wil ontdekken, wat jij wil tegen komen. De week, het programma is daar ondersteunend aan

- Foto van 'La Palma'

Ben X-Fit

Ben X-Fit

We gaan uit van een zekere basisconditie. Nee, je hoeft niet top-fit te zijn, maar je vindt het wel fijn om langere wandelingen te maken denk hierbij aan 2-5 uur. De wandelingen vinden ook soms op minder begaanbare paden plaats en dus ook omhoog en/of omlaag. La Palma is het eiland met de grootste hoogteverschillen per kilometer en dat gaan we dan ook meemaken.

- Foto van 'Omgeving'

Programma

Na het ontbijt gaan we of kort bewegen, of meteen op pad. In de regel zijn we de hele ochtend en een stuk(je) van de middag bezig. De rest van de middag is hoe jij het wil invullen. Dit kunnen ook individuele sessies zijn die wij ook aanbieden. De dag sluiten we af met een gemeenschappelijke maaltijd en een vooruitblik naar de volgende dag.

Locatie

We zitten aan de westkant van het eiland, een klein uur rijden vanaf de luchthaven. La Palma wordt ook wel het eiland van de eeuwige lente

genoemd. In de winter is het niet snel kouder dan 20 graden en in de zomer wordt het gemiddeld 30 graden. We hebben beschikking over meerdere woningen. De standaard indeling van de kamers is 2 personen per kamer, uitzonderingen zijn mogelijk in overleg. Het eten wordt verzorgd door onze kok. Met speciale (dieet)wensen kan rekening gehouden worden.

Eten
We eten deze week bewust en gezond. Het kan zijn dat je ook hier individuele keuzes maakt, wellicht op basis van advies van de begeleiding of om hier zelf extra aandacht te geven. Dit ligt natuurlijk ook aan je eigen doelstellingen die je hebt voor deze week.

- Uitzicht vanaf 'locatie'

La Palma workshop begeleiders

An-Akh

An-Akh Zaldoc

De week wordt gegeven door An-Akh Zaldoc. An-Akh werkt als therapeut en opleider sinds 2000. Hij heeft een praktijk in complementaire geneeswijze, zoals Electro-Acupunctuur volgens Voll (EAV), voeding, massage en Fytotherapie. Daarnaast geeft hij al jaren les op het gebied van massage, lichaamswerk, energieoverdracht en EAV. Deze ervaring en kennis neemt hij mee naar La Palma.

Margarita

Margerita Rutgers

Margerita Rutgers gaat mee als Kok, ze doet dit met veel plezier en kan goed rekening houden met de dieet wensen van de deelnemers. Ze kookt zoveel mogelijk met lokale ingrediënten.

Op basis van de groepsgrote kan worden besloten dat er nog een derde begeleider mee gaat.

Aanmelden La Palma & Kosten

Kosten

Zie voor kosten de tarieven pagina. Dit zijn de kosten voor het verblijf, de cursus en is inclusief ontbijt en avondeten, koffie, thee en water. (exclusief vervoer en lunch). Het is ook mogelijk een boeking te maken inclusief 1 behandeling, geef dit op bij de boeking. Mocht je verzekerd willen zijn van een kamer voor jezelf dan geldt hiervoor een toeslag. Mail over de mogelijkheden. La Palma (de roepletters zijn SPC) is goed te bereiken met het vliegtuig vanuit Amsterdam, Eindhoven, Brussel en Düsseldorf. Je kunt op eigen gelegenheid (auto huren) naar de verblijfslocatie komen of met taxi of openbaar vervoer. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Inschrijven

Wilt u zich aanmelden voor La Palma Week, ''Kom in je eigen kracht!''? Bezoek dan de inschrijfpagina.

Voor vragen en inlichtingen kunt u een e-mail sturen naar:

info@sanu.nl of bel 0570 - 6137 18 en vraag naar An-Akh.

Fotogalerij

© 2024 Sanu, Opleidingen voor Geneeswijzen Ontwikkeld door Infused