Menu

La Palma Week, ''Ben in je eigen kracht!''

- Foto van La Palma

Bewustwordingsweek in La Palma

Sinds 2016 gaan we naar La Palma om een inspirerende week neer te zetten voor wie aan zichzelf wil werken. Dit doen we niet voor niks op la Palma, een plek waar de energie erg fijn is, er een mild klimaat is en waarbij we in een unieke combinatie van bezig en ontspannen kunnen zijn. Ook is er elke dag ruimte voor strand, zwembad, terrasje en rust. In deze week word je uitgenodigd in je eigen ruimte te zijn en daarmee in je eigen kracht te komen. Het actief bezig zijn, onder begeleiding, op dit magische en mooie eiland, zorgt voor een enorme beweging naar jezelf.

Jezelf zijn

We leven vaak volgens een beeld wat gecreëerd is vanuit de ervaring in het leven tot nu toe. Wellicht niet volledig bewust. We blijven soms op overleven staan, in plaats van leven in plezier van en met jezelf. Op de La Palma week word je uitgedaagd om compleet jezelf te zijn en indien gewenst jezelf te laten zien. Ja, er is een programma met de groep, haal hieruit van wat voor jou klopt en waar jij zin in hebt. Het is helemaal prima als je ervoor kiest niet met alles mee te doen. We zijn elke dag buiten en elke dag is een pad van ontdekking, wetend dat jij er bent voor jezelf!

- Foto van 'Krachtcirkel'

Het eiland zelf is een stimulans

Het eiland La Palma, haar natuur, het klimaat en de intens mooie plekken dragen bij aan een unieke kans, waarmee je met jezelf in deze bewustwordingsweek kan laten gebeuren wat er mag zijn.

Wat voorop staat is jezelf, wat jij wil ervaren, wat jij wil ontdekken en wat jij wil tegenkomen. De week, het programma is daar ondersteunend aan

Ben in je eigen kracht

Met deze week nodig je jezelf uit om in je eigen kracht te zijn.

Het programma-aanbod en de eventuele individuele sessies en bovenal de plek dragen daartoe bij.  Je bent bezig met wat dan ook van jezelf en je wil een verdere stap maken, meer inzicht, duidelijkheid, voldoening en ervaring. De La Palma week is een bewustwordingsweek, vooral gericht op het bewust worden van en met jezelf. Dat je dan in je eigen kracht mag komen en staan brengt je naar jezelf.

- Foto van 'Omgeving'

Programma

Elke ochtend bieden wij een programma aan van ontbijt, beweging en op pad gaan tot ongeveer 13.00 uur. In de middag die volgt is er vrije invulling van je tijdsbesteding. Dit kunnen ook individuele sessies zijn die wij dan ook aanbieden. Daarna gaan we, rond 17.00 uur verder tot ons dagprogramma afgesloten wordt met een gezamenlijk maaltijd.

Locatie

We zitten aan de westkant van het eiland, een klein uur rijden vanaf de luchthaven. La Palma wordt ook wel het eiland van de eeuwige lente genoemd. In de winter is het niet snel kouder dan 20 graden en in de zomer wordt het gemiddeld 30 graden. We hebben beschikking over meerdere woningen. De standaard indeling van de kamers is 2 personen per kamer, uitzonderingen zijn mogelijk in overleg. Het eten wordt verzorgd door onze kok. Met speciale (dieet)wensen kan rekening gehouden worden.

- Uitzicht vanaf 'locatie'

La Palma workshop begeleiders

An-Akh

An-Akh Zaldoc

De week wordt gegeven door An-Akh Zaldoc. An-Akh werkt als therapeut en opleider sinds 2000. Hij heeft een praktijk in complementaire geneeswijze, zoals Electro-Acupunctuur volgens Voll (EAV), voeding, massage en Fytotherapie. Daarnaast geeft hij al jaren les op het gebied van massage, lichaamswerk, energieoverdracht en EAV. Deze ervaring en kennis neemt hij mee naar La Palma.
Margarita

Margerita Rutgers

Margerita Rutgers gaat mee als kok. Ze doet dit met veel plezier en kan goed rekening houden met de dieet wensen van de deelnemers. Ze kookt zoveel mogelijk met lokale ingrediënten. Op basis van de groepsgrote kan worden besloten dat er nog een derde begeleider mee gaat.

Aanmelden La Palma & Kosten

Kosten

Zie voor kosten de tarieven pagina. Dit zijn de kosten voor het verblijf, de cursus en is inclusief ontbijt en avondeten, koffie, thee en water. (exclusief vervoer en lunch). Het is ook mogelijk een boeking te maken inclusief 1 behandeling, geef dit op bij de boeking. Mocht je verzekerd willen zijn van een kamer voor jezelf dan geldt hiervoor een toeslag. Mail over de mogelijkheden. La Palma (de roepletters zijn SPC) is goed te bereiken met het vliegtuig vanuit Amsterdam, Eindhoven, Brussel en Düsseldorf. Je kunt op eigen gelegenheid (auto huren) naar de verblijfslocatie komen of met taxi of openbaar vervoer. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Inschrijven

Wilt u zich aanmelden voor La Palma Week, ''Kom in je eigen kracht!''? Bezoek dan de inschrijfpagina.

Voor vragen en inlichtingen kunt u een e-mail sturen naar:

info@sanu.nl of bel 0570 - 6137 18 en vraag naar An-Akh.

Fotogalerij

© 2024 Sanu, Opleidingen voor Geneeswijzen Ontwikkeld door Infused