Menu

Over Sanu

Hallo, mijn naam is An-Akh Zaldoc, oprichter van Sanu. Al meer dan 15 jaar verzorg ik cursussen en opleidingen in complementaire geneeswijzen.

In 2001 ben ik gestart met het geven van Reiki Cosmic Light cursussen. Het cursus aanbod is sindsdien flink uitgebreid, waardoor ik nu zowel opleidingen als cursussen geef. De basisopleiding EAV is zelfs geaccrediteerd op hbo-niveau, iets waar ik erg trots op ben.

Naast Sanu heb ik mijn eigen praktijk in alternatieve geneeswijzen, Zinnith. Zinnith biedt meer dan tien verschillende therapieën, voor allerlei lichamelijke en geestelijke klachten. Door de ervaring vanuit mijn eigen praktijk kan ik de cursisten optimaal begeleiden in hun leerproces. Een link met het werkveld is van groot belang om goede opleidingen te geven.

Werkwijze

Ik geloof dat een goede therapie niet alleen op de klacht moet in gaan, maar op alle aspecten van de mens. Daarom zijn mijn therapieën gericht op het lichaam, de geest, de spiritualiteit en de energieën van mijn cliënten.

Daarnaast richt ik me tijdens de behandelingen op voeding en het woon- en werkklimaat van de cliënt. Dit alles heeft als doel om de balans terug te vinden. Voor een optimale behandelingstraject is een goede samenwerking tussen therapeut en patiënt essentieel. Daarom wordt er op basis van een uitgebreide intake gevoerd en in overleg met cliënten een behandelplan opgesteld. Daarnaast ben ik van mening dat al het goede in de natuur te vinden is. Om deze reden maak ik gebruik van behandelvormen, technieken en middelen die hun oorsprong in de natuur vinden.

Verder ga ik op zoek naar wat het beste past bij ons als mens in de oorsprong van het leven en wat het beste bij ons past als de mens in dit leven nu.

Ervaring

Om mijn kennis up to date te houden volg ik vele na- en bijscholingsdagen. Zo heb ik in 2014 de erkenning verworven competenties in Fysiotherapie behaald. Dit alles heeft er toe geleid dat ik jarenlange ervaring heb ik de alternatieve gezondheidszorg. Door mijn multidisciplinaire kennis kan ik mijn cliënten en cursisten optimaal begeleiden. Naast mijn eigen ondernemingen Sanu en Zinnith ben ik momenteel ook werkzaam bij Landgoed Laag Soeren in Laag Soeren. Ik geloof in samenwerkingen met verschillende vakgebieden. Ik sta open voor samenwerkingen met andere werkers in de gezondheidszorg, als dit maar ten bate is van de cliënten.

Mijn lijfspreuk is: Wees in het nu, en vooral wees bewust in het nu. Daar wil ik samen met mijn cliënten en cursisten mee aan het werk. Zoals een oude Tibetaanse monnik heeft gezegd: ‘Alles wat je tot nu toe hebt gedaan in het leven, bepaalt wie je nu bent. En alles wat je nu doet, bepaalt wie je morgen zult zijn.’

© 2024 Sanu, Opleidingen voor Geneeswijzen Ontwikkeld door Infused