Menu

Nascholingsdagen Electro-acupunctuur (EAV)

Voor de werkers met EAV organiseert SOG ook nascholingsdagen. Deze dagen staan open voor iedereen die al werkt met EAV ongeacht waar de kennis is opgedaan.

Let wel het zijn wel dagen op HBO niveau, dus een pré is dat de deelnemers een geaccrediteerde opleiding EAV hebben gevolgd. De nascholingsdagen van SOG zijn geaccrediteerd door de KTNO. Vanaf 2012 moeten de gediplomeerden minimaal 1 nascholingdag per twee jaar te volgen om hun diploma EAV geldig te houden en hun inschrijving in het Sanu register.

Nascholingsdag EAV De puntjes op de i Al een tijd geleden het diploma EAV gehaald maar mogelijk de puntjes op de i vergeten? Tijd om alles weer kort op te halen op deze eendaagse nascholingsdag. Op deze dag komen alle belangrijke onderdelen van het werken met EAV weer langs zodat alle puntjes op de i weer bekend zijn. Deelnemers krijgen het laatste werkboek EAV.

Nascholingsdag EAV Hooikoorts, verslavingen en neusreflexology

Op deze dag wordt aandacht besteed aan het diagnosticeren van schimmels (denk o.a. aan candida) en parasieten (denk bijvoorbeeld aan de blastocyst). Verder is er aandacht voor de juiste behandelaanpak. Van belang is een aanpak te kiezen die een cliënt kan volhouden totdat de darm weer gezond is en waarbij de cliënt zich substantieel beter voelt.

Nascholingsdag EAV en kinderen

Kinderen zijn kleine mensen. In basis zou je dus alles met EAV bij ze kunnen doen. Echter ze zijn kleiner, dat maakt het anders en daarnaast hebben ze hun specifieke klachten/disbalans. Dit maakt EAV bij/met kinderen ene vak apart. reden om hier een aparte bijscholing voor te hebben. In deze dag komen de verschillende specifieke aspecten van het kind en EAV zijn t/m puberteit aan bod.

Nascholingsdag EAV en Homeopathie

Homeopathie is rond 1800 (her)ondekt door doktor Hanemann . De kennis is echter veel ouder. Er zijn geschriften bekend dat ook al in het oude Egypte met de Homeopathie gewerkt werd. In de Homeopathie moet het medicijnbeeld (de symptomen welke het medicijn produceert bij een gezond persoon) overeenkomen met het mens- en ziektebeeld van de cliënt. Dit bewerkstelligt dan de genezing. In het kort komt het er dus op neer dat klachten worden genezen met het gelijksoortige. Dit kan in lage en hoge potenties (sterktes van de middelen) waarbij het enige tijd kost om het juiste middel bij de juiste persoon met klachten te zoeken.

Waar, wanneer, kosten?

De nascholingsdagen worden allen gegeven bij SOG welke gevestigd is in Deventer, De data’s staan op de pagina inschrijven en de kosten op de tarieven pagina. De dagen gaan alleen door bij voldoende aanmelding. Er wordt na de dag een deelname certificaat verstrekt.
© 2024 Sanu, Opleidingen voor Geneeswijzen Ontwikkeld door Infused