La Palma week, "Kom in je eigen kracht!"

Een week vol lichaamswerk en spiritualiteit op La Palma

Het werken aan jezelf, het in je eigen kracht komen, bezig met je lichaam, geest en het uitoefenen van spiritualiteit, en dat op één van de mooiste plekken van Europa. Klinkt dat niet geweldig?  

Inleiding – In het voorjaar wordt er op het wonderschone eiland La Palma een week georganiseerd waar er diverse
mogelijkheden worden aangereikt waardoor je weer meer eenheid ervaart in jezelf, jouw basis vergroot en hierdoor meer in jouw eigen kracht komt te staan. We werken met subtiele energieën door middel van een aangepast programma waardoor er ruimte is voor integratie en ontspanning. Naast de groep is er ook oog voor de individualiteit. De ondersteunende locatie, deze
is niet ver van zee draagt hier enorm aan bij, tijd voor en bij jezelf en het laten zijn van wat er is.

Programma – We starten de dag met vormen van beweging. Dat kan binnen of buiten op het gras of in het zwembad zijn. Ook een meditatieve wandeling behoort tot de mogelijkheden. Diverse aardings-oefeningen, dans en massage zijn onderdeel van het lichaamswerk. Ook het leren voelen wat hoort bij mij werkelijk of waardoor laat ik mij zogenaamd beïnvloeden, het reguleren en kanaliseren van energie. Om te werken aan het ‘in je eigen kracht staan’ werken we met o.a. met Reiki Cosmic Light (RCL). RCL is een pad naar vrijheid en persoonlijke kracht. Het ontwikkelen van het bewustzijn, je ‘latente’ kwaliteiten activeren. De volgende onderwerpen kunnen aanbod komen op de La Palma week:
o het reinigen van je totale systeem, zowel energetisch als fysiek. Zo schep je ruimte voor (her)nieuwe kennis, inzichten,   ervaringen en eigen wijsheid om zo meer je pure zelf te worden.
o het ontdekken van je kwaliteiten. Bijvoorbeeld: channelen, helderziendheid en het werken met je lichtlichaam en het integreren
o werken met energieën in de vorm die bij jou past. Zoals bijvoorbeeld: kristallen, symbolen, dieren, planten, gidsen, etc.
o energieoverdrachten. Je krijgt precies die inwijdingen/behandelingen die voor jou van toepassing zijn. Omdat dit een meerdaagse is kunnen de inwijdingen opgebouwd worden en steeds intenser en dieper
werken.

La Palma heeft een diverse natuur en is het ook mogelijk dat we de natuur ingaan om daar te werken. Dit kan een meditatie op een berg zijn of een wandeling op een plek waar een goede energie is.

Programma

We werken elke dag in de ochtend tot 13.00 uur en hebben dan een siësta tot 17.00 uur. Deze siësta tijd kan door ieder zelf ingevuld worden zoals; naar de zee gaan, sightseeing, winkelen, rusten bij het zwembad etc.… Rond 17.00 uur gaan we verder met het programma tot ongeveer 20.00 uur. Dedag  wordt afgesloten met een gezamenlijk maaltijd. Het is ook mogelijk dat
we een hele dag de natuur ingaan.

Locatie – We zitten aan de westkant van het eiland, een klein uur rijden vanaf de luchthaven aan de oostkant. In maart is de gemiddelde temperatuur 22 graden. We hebben de beschikking over 4 woningen, één grote waar we gezamenlijk kunnen eten en binnen kunnen werken en 3 kleinere welke, naast het grote huis. De indeling van de kamers is 2 personen per kamer. Het eten wordt verzorgd door onze Nederlandse kok die kookt met een buitenlandse tint. Met speciale (dieet)wensen kan rekening gehouden worden indien men dit tijdig door geeft.

 

Maaike Feenstra

An-Akh Zaldoc

Door wie – De workshop wordt gegeven door An-Akh Zaldoc en Maaike Feenstra. An-Akh werkt al velen jaren met diverse vormen van energiewerk als één van zijn therapievormen.
Door zijn ruime ervaring heeft hij een brede kennis op gedaan die hij dagelijks inzet binnen
zijn praktijk als complementair therapeut (sinds 2000). Ook geeft hij al meer dan 15 jaar les in diverse vormen van energie werk zoals; Reiki, Reiki voor kids, Shamballa en
hij geeft daarnaast massage cursussen. Deze ervaring en kennis neemt hij mee
naar La Palma. Maaike heeft praktijk voor spirituele coaching en transformatie, ze heeft ruime ervaring in het ondersteunen en begeleiden van mensen in bewustzijnsprocessen. Ze is Reikmaster en yogadocente en reconnection therapeut. Deze kennis en ervaring neemt ze mee in deze week

Kosten – De kosten voor deze week bedragen 888, — euro dit voor het verblijf, de cursus en is inclusief ontbijt en avondeten, koffie, thee en water. (exclusief vervoer en lunch). La Palma is goed te bereiken met het vliegtuig vanuit Amsterdam, Brussel en Düsseldorf. Je kunt op eigen gelegenheid (auto huren) naar de verblijfslocatie komen of met een busje voor groepsvervoer. Dit laatste kan alleen als meerdere deelnemers met dezelfde vlucht aankomen.

Opgave kan via de inschrijfpagina op de website www.sanu.nl. Voor vragen en inlichtingen mail info@sanu.nl of bel 0570613718 en vraag naar An-Akh.

Meld je nu aan voor één van de cursussen bij Sanu!