Nieuwe basisopleidingen EAV

okt 1, 2018

SOG heeft de mogelijkheid om voor de duur van de opleidingen EAV om apparatuur te huren, informeer naar de mogelijkheden.


De opleiding EAV Specialist is vanaf 1 februari 2014 ook geacrediteerd door het CRKBO

KTNO

De beroepsopleidingen zijn inhoudelijk geaccrediteerd door KTNO dit met plezierig gevolg dat een toenemend aantal beroepsorganisaties de opleidingen erkennen als deel opleiding of bij en nascholing. Thans door: BATC, VBAG, CAT, LVNG en NVST.


Basis opleiding EAV

Start 2 maal per jaar kijk op: agenda SOG


Opleiding EAV specialist

De opleiding EAV Specialist ® is een opleiding op HBO Niveau – die wordt aangeboden door Sanu Opleidingen voor Geneeswijzen (SOG) – en bestaat uit meerdere onderdelen te weten:

  1. De basisopleiding EAV afgerond met diploma
  2. Minimaal 3 bijscholingsdagen EAV; dit kunnen losse bijscholingsdagen zijn, de 2 daagse module Bioresonantie kan hiertoe behoren.
  3. Het volgen van een stage en het schrijven van een stageverslag
  4. Minimaal 1 jaar aantoonbare praktijk-, werkervaring met EAV
  5. Het schrijven van een scriptie, praktijkverslag waarin werken met EAV in de praktijk ten behoeve van cliënten centraal moet staan. Het gemiddelde aantal uren gedurende dit jaar dient 5 uur per week te zijn.Het voeren van voortgangsgesprekken (1 x per 3 maanden) en het eindgesprek over de scriptie, praktijkverslag  en de stage met een positieve beoordeling.

Als aan deze voorwaarden voldaan is krijgt de arts, therapeut hiervan een diploma en kan zich EAV Specialist ® noemen en krijgt hij/zij in het SOG register van erkende EAV therapeuten hiervan een aparte vermelding.

ECTS 18.5 Deelopleiding HBO niveau