Nascholingsdagen Electro-acupunctuur (EAV)

Voor de werkers met EAV organiseert SOG ook nascholingsdagen. Deze dagen staan open voor iedereen die al werkt met EAV ongeacht waar de kennis is opgedaan.

Let wel het zijn wel dagen op HBO niveau, dus een pré is dat de deelnemers een geaccrediteerde opleiding EAV hebben gevolgd. De nascholingsdagen van SOG zijn geaccrediteerd door de KTNO. Vanaf 2012 moeten de gediplomeerden minimaal 1 nascholingdag per twee jaar te volgen om hun diploma EAV geldig te houden en hun inschrijving in het Sanu register.

Nascholingsdag EAV De puntjes op de i Al een tijd geleden het diploma EAV gehaald maar mogelijk de puntjes op de i vergeten? Tijd om alles weer kort op te halen op deze eendaagse nascholingsdag. Op deze dag komen alle belangrijke onderdelen van het werken met EAV weer langs zodat alle puntjes op de i weer bekend zijn. Deelnemers krijgen het laatste werkboek EAV.


Nascholingsdag EAV Hooikoorts, verslavingen en neusreflexology

Hooikoorts is voor velen een jaarlijks terugkerend probleem. De oorzaak op te sporen en te behandelen is een manier om dat terug keren te doorbreken. Veel klachten hebben hun oorsprong in een slechte conditie van een slijmvlies in het lichaam, denk aan de slijmvliezen in neus(holtes), darmen, maag en vagina. Deze klachten opsporen en ze kunnen behandelen is de doelstelling van deze nascholingsdag. Verder aandacht hoe om te gaan met verslavingen en hou je deze kan aanpakken.


Nascholingsdag EAV en parasieten en schimmels

Op deze dag wordt aandacht besteed aan het diagnosticeren van schimmels (denk o.a. aan candida) en parasieten (denk bijvoorbeeld aan de blastocyst). Verder is er aandacht voor de juiste behandelaanpak. Van belang is een aanpak te kiezen die een cliënt kan volhouden totdat de darm weer gezond is en waarbij de cliënt zich substantieel beter voelt.


Nascholingsdag EAV en fytotherapie

Fytotherapie is al zo oud als de mensheid. In de westerse wereld is veel kennis verloren gegaan maar komt stap voor stap terug. Op deze nascholingsdag is aandacht voor het werken met EAV en Fytotherapie als medicijn maar ook als voeding. Dit zodat je niet alleen klacht gericht te werk gaat maar vooral ook preventief.


Waar, wanneer, kosten?

De nascholingsdagen worden allen gegeven bij SOG welke gevestigd is in Deventer, De data’s staan op de pagina inschrijven en de kosten op de tarieven pagina. De dagen gaan alleen door bij voldoende aanmelding. Er wordt na de dag een deelname certificaat verstrekt.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan contact op.