Sanu, opleidingen voor geneeswijzen

Al 15 jaar dé plek voor opleidingen en cursussen in complementaire geneeswijzen.

Lees verder om meer te weten te komen of neem contact op voor meer informatie.

Maak kennis met Sanu opleidingen

Sanu biedt diverse opleidingen in Complementaire geneeswijzen. Complementaire geneeswijzen is een verzamelnaam voor geneeswijzen die hun oorsprong in de natuur vinden. Deze vorm van genezing behandelt het lichaam als geheel. Het gaat in op de fysieke, mentale, emotionele, spirituele en energetische aspecten van de mens.

Bij Sanu kunt u terecht voor vier opleidingen, die te volgen zijn op verschillende niveaus. Zo zijn er cursussen voor beginners maar ook nascholingsdagen voor gevorderden. Na een opleiding bij Sanu kunt u thuis aan de slag, maar ook voor de beroepsbeoefenaar zijn er diverse mogelijkheden. De Opleidingen van Sanu zijn geaccrediteerd.

Complementaire geneeswijzen

An-Akh Zaldoc

Eigenaar SOG

Complementaire geneeswijzen is een verzamelnaam voor allerlei geneeswijzen, die gebruik maken van de in de natuur aanwezige ingrediënten voor genezing.

Vaak liggen deze ten grondslag aan methodes, die in de reguliere geneeskunde worden gebruikt. Deze therapieën kennen een lange geschiedenis en hebben hun werking door de tijd heen bewezen. Ze richten zich op de gehele mens, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel als energetisch niveau.

SOG, onder leiding van An-Akh Zaldoc, trainer en therapeut, biedt cursussen en opleidingen aan. De intuïtieve ontspanningsmassage bijvoorbeeld, is een cursus voor thuisgebruik. Als deze wordt aangevuld met andere modules is het mogelijk om hier (semi-) beroepsmatig mee aan de slag te gaan.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan contact op.