Agenda

Hieronder kunt u onze cursussen en opleidingen zien

Opleiding EAV Specialist ®.

Datum: 07-09-2019
ECTS: 18,5 ECTS
Plekken vrij: 6

De opleiding EAV Specialist ® start met de basisopleiding EAV en is verder een individueel traject van 1 jaar. Vrijstellingen zijn mogelijk indien onderdelen al eerder gevolgd zijn.

Basis opleiding EAV

Datum: 07-09-2019
ECTS: 7,15
Plekken vrij: 5

De basis opleiding EAV (=Electro-acupunctuur volgens Voll) is vooral een praktijkopleiding waar het leren omgaan met EAV voorop staat. De achtergronden van EAV komen aan bod zoals: de meridiaanleer, de relaties tussen de verschillende meridianen en de orgaanklok.

Bij,- en nascholingsdagen EAV Parasieten & Schimmels

Datum: 08-09-2019
ECTS: Niet van toepassing
Plekken vrij: 8

Losse bijscholing of als toevoeging op de Opleiding EAV Specialist basisopleiding

Basis cursus Intuïtieve ontspanningsmassage

Datum: 05-09-2019
ECTS: Niet van toepassing
Plekken vrij: 10

De cursus is erop gericht om het hele lichaam op een ontspannende manier te leren masseren. Het accent ligt dan ook met name op de praktijk. Natuurlijk wordt er ook theoretische aandacht besteed aan de anatomie van het lichaam. De meeste tijd besteden we aandacht aan de verschillende technieken van het aanraken, wat massage eigenlijk is. We werken met de klassieke massagetechnieken zoals strijken en kneden, aangevuld met technieken uit de Dynamische, Ayurvedische, Reflexologie en Acupressuurmassage. Elke les doen we een onderdeel van het lichaam.

La Palma week, -kom in je eigen kracht-

Datum: 16-10-2019
ECTS: Geef bij opgave door inclusief behandeling ja/nee
Plekken vrij: 14

Een hele week lang aan het werk met subtiele energieën op het mooiste canarische eiland wat er is. Een sprituele en lichaamswerk week. Een unieke kans om bezig te zijn met jezelf!